Out at Home is een volbloed Belgische onderneming met zo’n honderdduizend klanten en vijftien jaar ervaring in verkoop van spa’s en bovengrondse zwembaden. De webshop outathome.be werd nog niet zo lang geleden in het leven geroepen om ook andere producten naast zwembaden aan te bieden die zich richten op buitenpret. Je vindt er allerlei verschillende artikelen in het aanbod die kunnen zorgen voor een aangename thuis en tuin. Denk hierbij aan spa’s en zwembaden, serres voor een leuke moestuin, barbecues en accessoires die sfeer brengen in je tuin. Het aanbod verandert regelmatig omdat ze zelf gedreven zijn om continu nieuwe merken en producten te zoeken die passen bij hun huidige aanbod en de huidige trends.

© Pexels.com

Snelle service staat centraal

Outathome.be werkt, in tegenstelling tot vele andere webshops met een eigen stock die ze bewaren in hun eigen magazijn. Dit wil zeggen dat je als klant geen verschillende deelleveringen van verschillende partijen hoeft te ontvangen voor één enkele bestelling. Daarnaast kan Out at Home garanderen dat alle bestellingen binnen een paar werkdagen verzendklaar worden gemaakt in hun magazijn. Hierdoor hoef je als klant niet lang te wachten op jouw pakje, aangezien het allemaal draait rond snelheid en kwaliteit. Voor grote verzendingen werken ze met gespecialiseerde koeriers via pallet transport. Voor de kleinere pakketen opteren ze voor PostNL.

© Pexels.com

Deskundig advies, al 15 jaar lang

Omwille van de vijftien jaar ervaring en specialisatie in online verkoop van alles wat te maken heeft met zwembaden en meer, kan je als klant rekenen op een deskundige selectie van beschikbare producten die voldoen aan he hoogste kwaliteitseisen. Je kan er ook terecht met vragen over artikelen die ze niet beschikbaar hebben en voor advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *