Een geavanceerde, energiezuinige en ruime diepvriezer is een onmisbaar onderdeel van elke moderne keuken. Wanneer je begint met je zoektocht naar een geschikte vrieskist, kan het je al snel gaan duizelen. Het assortiment merken en types dat online te vinden is, is namelijk voor je gevoel eindeloos. Onze top drie van best geteste vriezers helpt je om een mooi vriezer te kopen, die een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Doe daarom je voordeel met onze toplijst en koop een écht goede vriezer, die zich onderscheidt van de middelmaat.

De 3 beste diepvriezers
© Pixabay.com

1. Siemens GS58NDWDV – een diepvriezer met een indrukwekkend nettovolume

Een van de modernste en beste vrieskisten die je op dit moment kunt kopen is de zeer moderne en geavanceerde Siemens GS58NDWDV. Deze diepvriezer valt alleen al op door zijn geringe energieverbruik. Met de A+++ energieklasse van deze diepvriezer kies je in elk geval milieubewust. Maar dat is gelukkig niet het enige punt waarop deze Siemens diepvriezer onderscheidend is. Met een indrukwekkend nettovolume van 365 liter heeft deze vrieskist veel opslagruimte te bieden. Fijn aan de Siemens GS58NDWDV is verder het feit dat deze vriezer erg stil is en niet ontdooid hoeft te worden. Prettig is verder de ruime bewaartijd van liefst 25 uur, mocht de stroom onverhoopt uitvallen.

2. Liebherr GNP 5275-20 diepvriezer – geschikt voor gezinnen

Een populaire diepvriezer op dit moment is de hypermoderne Liebherr GNP 5275-20. Deze ruime koelkast, ideaal voor 4 tot 5 personen, heeft en hoog invriesvermogen, namelijk 26 kg per dag. De opslagcapaciteit van de fraaie, eigentijdse Liebherr diepvriezer bedraagt 360 liter. Dat is meer dan voldoend voor een middelgroot gezin. Met 38 dB valt het geluidsniveau van de Liebherr erg mee. En mocht de stroom uitvallen? Dan kun je met deze formidabele vrieskist nog 20 uur probleemloos vooruit. Qua energieverbruik hoef je je ten slotte over de Liebherr geen zorgen te maken. Deze vrieskist valt in energieklasse A+++ en is daarmee vriendelijk voor het milieu. Een nadeel? Voor deze vrieskist moet je wel een flinke som geld neerleggen. Maar je hebt dan de garantie dat je een vriezer koop van topkwaliteit, die er jarenlang probleemloos tegenaan kan.

De 3 beste diepvriezer
© Pixabay.com

3. AEG ATB81011NW – een ideaal tafelmodel diepvriezer

Ben je vrijgezel of hebben jij en je partner geen kinderen? Dan volstaat een tafelmodel diepvriezer ook. Prettig aan tafelmodellen is dat je deze overal kwijt kunt, ze relatief voordelig zijn en ook minder energie verbruiken. De beste keuze qua tafelmodel is de AEG ATB81011NW. Het prettige aan deze diepvriezer is de No Frost functie, waardoor de vrieskist nooit ontdooid hoeft te worden. De vriescapaciteit van deze AEG is relatief hoog, waardoor je eten goed ingevroren kan worden. Prettig is verder dat de AEG ATB81011NW robuust is en een lange levensduur heeft. Een nadeel van de ATB81011NW is het feit dat deze vriezer met energieklasse A+ niet zo energiezuinig is als andere koelkasten. Verder is de inhoud van de AEG ATB81011NW met met 78 liter relatief beperkt. Maar ben je vrijgezel of met z’n tweeën, dan volstaat deze flexibele en kwalitatief goede diepvriezer prima.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *