Voor veel mensen … ach, geef toe, we leven in de 21ste eeuw: voor ons allemáál is onze telefoon een onderdeel geworden van onze identiteit. Je smartphone is jouw smartphone en kan niet gebruikt worden door iemand anders, tenzij voor een noodoproep. Je agenda zit erin, je foto’s, je boodschappenlijstje, … alles wat in dat toestelletje zit, hoort bij jou, bij jouw leven en bij jouw stijl. En net zoals je een handtas kiest, die bij jouw outfit past, of de schoenen die het beste overeenkomen met jouw look, besteed je vandaag de dag natuurlijk ook aandacht aan het uiterlijk van de telefoon die je in de hand houdt. Daarom zijn telefoonhoesjes niet onbelangrijk. Ze zijn noodzakelijk om je telefoon te beschermen, maar ook het uitzicht ervan is iets waarover je wil nadenken. Wist je dat je met DeinDesign voor een vergaande persoonlijke touch kunt kiezen?

Bij DeinDesign vind je creatieve telefoonhoesjes
© Deindesign.be

Jouw eigen design

Op de website van DeinDesign kun je zelf aan de slag om jouw telefoonhoesje op maat te laten maken. Om te beginnen heb je al de keuze uit verschillende types en materialen. Je kunt voor een toughcase hoesje kiezen, als je nogal avontuurlijk aangelegd bent en je smartphone een hogere graad van bescherming kan gebruiken. Maar een carry-case met een trendy koord aan het hoesje bevestigd, is ook een optie waarvoor je kunt gaan. Misschien draagt een siliconen hoesje in een transparante uitvoering je voorkeur weg of ga je voor echt leer. Het brede assortiment van DeinDesign komt tegemoet aan ieders wens.

Kleur kiezen

Daarna moet je even nadenken over het design. Op dat gebied is het hek van de dam, want de mogelijkheden zijn oneindig. Wat wil je? Een effen kleur? Oké: zwart, wit, rood, bruin, beige, grijs, geel, groen, oranje, blauw, paars, roze, goud, …? Mat of glanzend? Met glitters of een houteffect? En als je voor een houteffect kiest, wil je dan liever walnoot, bamboe of witte eik? Een marmerdesign is er ook nog. Daar kun je dan ook weer kiezen uit verschillende variaties. Een kurklook of een pythonprint is ook een mogelijkheid. Je merkt het al: een kleurtje kiezen wordt niet simpel met zo’n ruim assortiment.

Bij DeinDesign vind je creatieve telefoonhoesje
© Deindesign.be

Mag het iets meer zijn?

Wil je met je telefoonhoesje ook iets over jezelf vertellen, dan houd je het niet bij een simpele kleur. Je kunt er namelijk ook een quote of een spreekwoord op laten aanbrengen. Of je vereeuwigt de naam van je favoriet muziekgroep op de rug van je smartphone. Je kunt ook kiezen voor een alleszeggend beeld, zoals de afbeelding van een voetbal, pianotoetsen, een glas rode wijn, … De echte Disney-fans zoeken een leuke Mickey Mouse uit en wie van Star Wars houdt, grasduint door de 112 illustraties binnen dit thema. Maar ook Nijntje, Pingu of De Kleine Prins schuiven aan in het rijtje.
Ga je dan echt helemaal voor jezelf, dan kom je terecht bij je eigen foto’s, want dat kan ook. Een afbeelding van je huisdier, je gezin, je auto, … Scroll door de foto’s die je in je smartphone hebt bewaard en plaats er eentje aan de buitenkant. DeinDesign maakt het voor je waar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *