Vraag jij steevast dezelfde snit wanneer je naar de kapper gaat, maar wil je eens iets anders? Laat dan je haar kleuren. Een nieuwe kleur geeft je op slag een compleet andere look. Klaar voor een metamorfose?

© Pexels.com
  1. Copper red

Altijd al een ginger willen zijn? Vurig en koper gekleurd haar is iets voor de durvers! Niet iedereen staat even mooi met felle koperen tinten dus vraag zeker eerst advies aan je kapper.

Zit je niet verlegen om een uitdaging maar hoeft het ook niet té uitdagend te zijn? Probeer dan een roodtint zoals diep donkerrood, pinot rood, kastanjerood of zelfs auberginerood. Laat je bijstaan door je kapper voor het kiezen van de perfecte tint!

  1. Peach blonde

Blonde lokken met een vleugje perzik? Dat ruikt naar zomer. Het komende strandseizoen zal jij opvallen aan het zwembad, dat is zeker. Deze haartint is ideaal wanneer je een lichtere huid hebt en geeft je een zachte look.

  1. Balayage met natuurlijke nuances

Met deze kleuring wordt niet enkel je haar maar ook je persoonlijkheid in de verf gezet. Voor het kiezen van de juiste kleur, wordt er rekening gehouden met jouw huidteint en de keur van je ogen. Op basis daarvan kan men de juiste kleurnuances aanbrengen.

  1. Tone-op-tone

Wil je je haar laten kleuren maar is experimenteren niet echt jouw ding? Speel het dan veilig en geef je bruine lokken een warmere tint door gouden accenten. Mag het wat meer glamour zijn? Kies dan voor een tone-op-tone-kleur. De verschillende kleurtinten geven je lokken meteen een dynamische look.

© Pexels.com
  1. Accentlokken

Wil je je haar niet per se volledig laten verven maar lijkt het je fijn om wat meer pit en dimensie in je kapsel te hebben? Ga dan voor enkele Color Smart accentlokken. Dit komt heel mooi tot zijn recht in korte coupes zoals een bob.

Haarkleurexpert

Ben je klaar voor je metamorfose? Laat je haar dan onder handen nemen door een echte expert in haarkleuren. Of je nu kiest voor highlights, een sunkissed look, een balayage, een dip dye of een gedurfde haarkleur voor je grijze lokken, een goede kapper knipt op vorm van je gelaat en meet jou een haarkleur aan die past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Zoek een kapper in Ninove en ontdek de mogelijkheden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *