Als ouder weet je wat je kleintje graag draagt en in welke kleertjes het zich goed voelt. Online shoppen geeft een aantal voordelen die niet te ontkennen zijn; geen stress, geen verplaatsing, geen drukke winkels en je kunt ze bezoeken vanuit je luie stoel. Een bijkomend voordeel is dat je de bestelling online kunt betalen zodat je niet meer hoeft te betalen bij levering. In dit artikel vind je de allerleukste Belgische webshops voor de juiste kleding en ze hebben elk hun eigen boeiende verhaal.

Kinderkleding kopen in de leukste webshops
© Pixabay.com

Nino & Nola
Stoere kinderkledij die onderhoudsvriendelijk is én betaalbaar kun je vinden bij Nino & Nola. Deze webshop is het verhaal van een kersverse moeder die merkte dat het niet evident is om kleding online te kopen, voor zowel jongens als meisjes, in één webwinkel.

Aprilvisje
Toen Katie Van Keijenberg haar online webshop voor kinderkleding begon, dacht ze aan fleurige en aparte outfits voor kleine jongens en meisjes. De frisse kleurtjes en prints zijn uniek en mateloos aantrekkelijk voor jonge kinderen. De prijzen zijn, wanneer men de kwaliteit bekijkt, zeer betaalbaar. Naast kleding kun je hier ook de leukste accessoires vinden die origineel en degelijk zijn.

Little Moustache
Hier kun je terecht voor leuke kleding vanaf de geboorte en wie iets speciaals wil, komt hier zeker aan zijn trekken. Van knotsgekke kousjes tot T-shirts met een leuke tekst, alle spulletjes zijn minder duur dan je op het eerste gezicht zou denken.

Lunabloom
Lunabloom is een concept-store voor kinderen wiens ouders bewust omgaan met de planeet. Er is keuze uit wel 50 toonaangevende design merken maar de prijs ligt wel iets hoger. De kleding wordt bijna uitsluitend vervaardigd uit bio katoen of andere natuurlijke stoffen en werden ontworpen door designers met een oog en hart voor retro.

Kinderkleding
© Pixabay.com

Kleine Zebra
Dit is het succesverhaal van drie mama’s die nooit de juiste kleding vonden waar ze naar op zoek waren. In 2007 gingen ze van start met een eigen webshop voor kinderkleding en staan ze garant voor een snelle levering én een leuke verpakking. Intussen kregen de drie mama’s versterking want hun webwinkel wordt druk bezocht door ouders die op zoek zijn naar eerlijke outfits in duurzame materialen voor een betaalbare prijs.

Het Land van Ooit
Van schattige kruippakjes tot stoere kleding voor jongens en meisjes, je vindt wellicht je gading bij Het land van Ooit. Dit is één van de langst bestaande online zaken voor kinderkleding en de meer dan 20 medewerkers doen er alles aan om hun klanten zo tevreden mogelijk te stellen.

Goldfish
Deze in Mechelen gevestigde webshop pakt uit met kleding voor kinderen van 0 tot 16 jaar. Het is een unieke opzet waarbij de ontwerpers veel creativiteit aan de dag brengen. Je vindt er zowel stoere kleding van topkwaliteit als fleurige en frisse moderne outfits voor jouw kroost. De kleertjes zijn duurzaam en origineel maar daar betaal je dan ook een prijsje voor.

Hyggekids
Deze Zweeds geïnspireerde kleding verloochent zijn herkomst niet. Lekkere stoere slobbertruien en bescheiden jassen of vestjes in eerlijke scheerwol zijn de blikvangers van deze webwinkel. De ontwerpers kozen voor ecologisch verantwoorde stoffen en materialen voor deze duurzame kleding die een tikkeltje aan de prijs is maar toch nog betaalbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *