We weten allemaal hoe lekker een orgasme is. Orgasmes zijn daarnaast erg gezond. Ze verlagen stress en verkleinen de kans op hartaandoeningen. In een wereld waarin we altijd maar bezig en druk moeten zijn, vergeten we soms aan onszelf te denken. Even snel een wip met je partner of scharrel is zeker fijn, maar de hand aan jezelf slaan is ook een optie. Even helemaal tijd voor jezelf, even opladen. Je hoeft van soloseks zeker niet klaar te komen om er de voordelen van te ervaren, maar dat is wel lekkerder. En probeer maar eens om niet tot een hoogtepunt te komen met speeltjes die zich volop richten op je clitoris. Waarschijnlijk zijn je orgasmes heftiger dan ooit tevoren!

© Pixabay.com

Verwen jezelf met een clitoris vibrator

De meeste vrouwen zijn wel wat gewend op het gebied van seks. Een echte penis, een dildo, een vibrator die de vagina in gaat, wellicht ook anale avonturen. Maar waar komen de meeste vrouwen nu echt van klaar? Juist, als hun allergevoeligste plekje wordt gekieteld, de clitoris. Kun je als man of penisvormige dildo/vibrator nog zo heerlijk bezig zijn in de vagina, de clitoris krijgt daarbij vaak niet de aandacht die ze verdient. Gelukkig is daar de clitoris vibrator, een krachtig speeltje wat anders aanvoelt dan welk seksspeeltje dan ook. Tot een hoogtepunt komen is voor iedere vrouw anders, maar jij kent jouw lichaam het beste. En door te experimenteren leer je alleen maar beter wat voor jou het beste werkt. Uiteraard hoef je er niet in je eentje mee te spelen, dit kan ook in het gezelschap van een man of vrouw, soms zelfs tegelijkertijd met penetratie. De meeste clitoris vibrator zijn ook geschikt om mee te nemen onder de douche of in bad en sommige richten zich niet alleen op de clitoris maar kun je ook vaginaal inbrengen. Misschien heb je al ervaring met de tarzan vibrator, maar er is nog zoveel meer keuze. Hoe jij ook het liefste je orgasme bereikt, er is altijd een clitoris vibrator die bij je past.

© Pixabay.com

Het populairste kindje van de klas: de luchtdruk vibrator

Waar vibrators soms flink wat lawaai kunnen maken is dat bij de luchtdruk vibrator niet het geval, deze zij bijna geluidloos. Ze hebben dan ook geen motor die het speeltje laat trillen, welke jij vervolgens tegen de huid van je clitoris houdt om te genieten. Een luchtdruk vibrator zet je over je clitoris heen, hierbij maak je geen huidcontact met de clitoris zelf. Eenmaal aangezet, pulseert het speeltje met luchtdruk en zuigt het zich een vacuüm. Door de bewegingen van de lucht in deze ruimte voelt het alsof er iemand aan je clitoris likt en zuigt. Dit is een andere stimulatie dan het directe contact van een vinger of gewone vibrator, maar je climax is er een stuk intenser door. Wedden dat je bij een van de eerste standen al klaarkomt? Bouw het op zo lang je wil, of ga voor meerdere orgasmes. Door de stilte weet bijna niemand wat je aan het doen bent in je me-time.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *