Online shoppen is zalig. Je kunt het dag en nacht doen en bent niet verbonden aan bepaalde openingstijden. De online wereld is 24 uur per dag toegankelijk. Kan je niet slapen of heb je een pauze op werk? Ga lekker online shoppen.
Het prettige aan online shoppen is, behalve dat je dit 24 uur per dag kunt doen, dat er geen lange wachtrijen bij de kassa staan en dat je alles op het gemak thuis kunt passen. Past het niet of ben vind je het niet mooi staan, geen zorgen! Dan stuur je het gewoon terug. Ben je nog op zoek naar leuke webshops, lees dan snel verder.

Online shoppen dameskledij
© Pixabay.com

1. Asos
Asos is een Britse website met heel veel leuke, trendy en mooie kleding. Ze hebben zowel mannen als vrouwen kleding in hun collectie. Het aanbod voor vrouwenkleding is echter bijna tweemaal zo groot. Ze werken met verschillende merken samen. Van grote gevestigde merken zoals Calvin Klein en Monki tot minder bekende merken van lokale Britse designers en modehuizen. De bezorging naar België duurt gemiddeld 5 werkdagen. Ook kan je kiezen voor een express bezorging waardoor je jouw bestelling de volgende dag in huis hebt. Hier betaal je wel een meerprijs van €15,- voor. Kies je voor de reguliere verzending dan is deze gratis. (mits je voor €25,- of meer besteld).

2. Missguided
Miss Guided is een merk voor de modieuze, trendy en sexy vrouw. Het is een merk dat heel trendgevoelig is. Elke week komen er nieuwe items in de webshop. Deze items zijn geïnspireerd op het huidige modebeeld en celebritities. De items zijn betaalbaar en van goede kwaliteit. Naast mooie kleding hebben ze ook veel bijpassende schoenen en assessors. Het fijne aan Missguided is dat je een volledige outfit kunt shoppen. De modellen worden gekleed in toffe setjes die je zo in zijn geheel kunt kopen. Dus als jij het moeilijk vindt om kledij te combineren is dit dé perfecte optie voor jou. Ook heeft Missguided een plus collectie voor vrouwen die een maatje 44 of groter dragen. Deze collectie doet niet af aan de reguliere collectie. De items zijn even tof!

Dameskledij
© Pixabay.com

3. Zalando
Zalando is één van de grootste online warenhuizen binnen de Belgische markt. Je kunt er werkelijk waar alles vinden op het gebied van dameskledij. Elke stijl en maat wordt vertegenwoordigd. Hou je van trendy en kleurrijk of juist van een minimalistisch stijl? Bij Zalando zal je zeker slagen. Ze bieden meer dan 300 merken aan in verschillende prijsklasse. Zo kan je een jurk kopen voor €10,- maar staan er ook jurken op met een prijskaartje van €1500 euro.
Het fijne aan Zalando is, is dat de klant 100 dagen de tijd heeft om de kleding te passen en de items terug te sturen die niet passen.

4. Who’s That Girl
Deze website is een Vlaamse website waar je de leukste rokjes, truitjes en topjes kunt kopen. De items in de collectie zijn heel kleurrijk en hebben toffe printjes. De webshop bestaat nog niet heel lang maar is al snel uitgegroeid tot een leuk succes. Je kunt hier leuke en originele items op vinden. Bij Who’s That Girl kan je de gekochte items binnen 15 dagen retourneren. Pas alles op het gemak en wat niet past of in de smaak valt kan je gratis terug zenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *