Wat is er vervelender dat een geweldige outfit hebben, maar hier niet de bijpassende schoenen voor hebben? De juiste schoenen, maken het verschil! Je hoeft jouw kledingkast niet vol te stouwen met eindeloos veel schoenen, maar er zijn wel echt een paar die niet mogen ontbreken. In dit artikel lees je welke schoenen altijd van pas komen. Wij hebben ze handig op een rijtje gezet. Lees gauw verder en sla al deze handige schoenen in.

Deze schoenen komen altijd van pas
© Pixabay.com

Zwarte pumps
Als vrouw moet je eigenlijk gewoon een paar zwarte pumps in de kast hebben staan. Deze schoenen zijn elegant, sexy, maar ook ideaal voor een zakelijke outfit. Deze schoenen maken jouw outfit direct een stuk vrouwelijker en passen zowel onder een spijkerbroek, als onder een net jurkje. Door te kiezen voor een zwarte kleur, hoef je je nooit zorgen te maken of de schoenen wel matchen. Deze zwarte pumps passen namelijk bij felle kleuren, als bij nette zwarte kleren.

Gympen
Gympen zijn niet alleen handig om in huis te hebben, ook zijn deze ideaal en comfortabel. Een paar gympen pak je al gauw uit de kast wanneer je een drukke dag voor de boeg hebt. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoge hakken of zere voeten. Kies het liefst voor een neutrale kleur, witte gympen zijn de perfecte optie. Deze passen bij veel outfits en je ziet er direct goed verzorgd uit.

Slippers
Deze mogen natuurlijk ook niet ontbreken uit het rijtje met echt must-haves qua schoenen. ‘s Zomers kun je hele dagen op deze slippers lopen. Ze gaan mee op vakantie en kunnen zelfs dienen als bescherming bij openbare douchegelegenheden. Het is handig om een paar simpele slippers in huis te hebben, maar je kunt ook extra aandacht besteden en een luxer paar slippers kopen. Deze zien er goed uit, passen onder veel outfits en zijn lekker luchtig. Ideaal voor de warme zomerdagen.

Wandelschoenen
Een paar extra stevige schoenen zijn nooit overbodig. Deze schoenen zijn perfect voor een lange boswandeling of een dagje uit. Geniet van extra stevigheid en comfort van goede wandelschoenen.

Schoenen
© Pixabay.com

Hardloopschoenen
Iedereen die hardloopt weet dat goed schoeisel de basis is. Het is belangrijk om een paar goede hardloopschoenen in huis te hebben. Deze schoenen zorgen voor minder belasting op de knieën en daarmee ook betere sportprestaties. Wanneer jij een fanatiek hardloper bent ( of wilt worden ) zijn goede hardloopschoenen echt noodzakelijk.

Regenlaarzen
Regenlaarzen zijn van groot belang voor het hele gezin. Wanneer het heeft geregend, kan toch iedereen naar buiten zonder met natte voeten terug te komen. Regenlaarzen zijn erg goed betaalbaar en onmisbaar in de herfstachtige maanden.

Winterlaarzen
In de winter is het belangrijk om goed schoeisel te hebben. Niet alleen is het belangrijk om warme winterlaarzen aan te schaffen, maar ook winterlaarzen met een goed profiel. Zo sta je stevig wanneer het buiten glad is en blijven jouw voeten warm. Kies voor hippe chelsea boots met voering of hoge leren laarzen.

En, heb jij voldoende schoenen in huis? Deze bovenstaande schoenen moet eigenlijk iedereen wel in huis hebben. Zo heb je niet alleen altijd de perfecte schoen voor jouw outfit, maar heb je ook altijd de juiste schoen voor de juiste gelegenheid. Staat er een schoen op het lijstje dat jij nog niet hebt? Hoera, shoppen maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *