Sporten is gezond voor je. Een zin die iedereen waarschijnlijk al heel vaak heeft gehoord. Misschien is het om deze reden dat veel kinderen en volwassenen bij een sportvereniging zitten. Of zij vinden het gewoon heel leuk, dat kan ook. Het belang van sporten komt steeds naar voren en in elk dorp en elke stad zit wel een sportvereniging. De een is natuurlijk groter dan de ander en er zit ook verschil in welke sport er wordt beoefent. Bij elk sportcomplex staan vaak grote reclameborden net om het veld heen of rondom het complex. Dit is voor veel bedrijven een heel gunstige plek om te adverteren, aangezien er veel mensen op een sportcomplex zijn te vinden. Een manier om te adverteren op een sportaccommodatie is met behulp van drukwerk.

Hoe je met drukwerk opvallend kan adverteren bij sportaccommodaties
© Pixabay.com

Promotiemateriaal gemakkelijk verwisselen met spandoekframes

Voor opvallende promotie net buiten een sportveld is een spandoekframe zeer geschikt. Hier kan jouw reclame in een groot frame worden geplaatst, zodat deze altijd opvalt. Het voordeel van een spandoekframe is dat het doek makkelijk te verwisselen is. Hiermee is het mogelijk dat je verschillende promoties kan hebben met eenzelfde frame. Dit is ideaal met tijdelijke acties. Er zijn hiervoor verschillende frames waaruit je kan kiezen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit een muurframe, maar ook een vrijstaand frame en nog meer soorten. Elk soort frame is leverbaar is verschillende formaten. Des te groter, des te meer het opvalt, maar er kan ook voor een subtielere, kleinere maat worden gekozen. De spandoeken zelf zijn te bedrukken naar jouw smaak en daar ben je ook helemaal vrij in. Dit kan dus verschillen van een logo met een slogan, tot een promotionele uiting van een product. Een ding is zeker, een spandoekframe valt op.

Hoe je met drukwerk opvallend kan adverteren bij sportaccommodatie
© Pixabay.com

Reclameborden bedrukken met behulp van dibond

Je kunt bijna alles op dibond bedrukken. Het is een drie-laags materiaal, wat het erg geschikt maakt voor reclameborden. Deze reclameborden passen perfect langs de velden op een sportaccommodatie. De buitenste lagen van een dibond plaat zijn vervaardigd van aluminium en de middelste is gemaakt van hard, zwart kunststof. Dit alles maakt dat een dibond plaat erg licht, maar stevig is. De platen kunnen worden bedrukt hoe jij dat wil. Als je wil dat de boodschap of bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf opvalt, kan je het in opvallende kleuren bedrukken. Echter hoeft dit niet, maar de keuze hierin ligt volledig in jouw handen. Ongeacht de bedrukking is het een van de beste materialen waarop je kunt bedrukken en zal het opvallen op een sportaccommodatie.

Spandoekframes en dibond zijn erg makkelijk te bedrukken en het valt nog eens op ook. Ga jij deze vormen gebruiken om te adverteren bij sportaccommodaties?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *