Sinds Cleopatra in haar ezelinnenmelkbad afdaalde en wellicht al ver daarvoor, begrijpen wij hoe belangrijk het is om onze huid de nodige aandacht te geven. Op het vlak van huidverzorging is er dan ook al een enorme expertise uitgebouwd. Toch blijft het een delicate aangelegenheid. Onze huid veroudert nu eenmaal en een wondermiddel tegen de tijd zal waarschijnlijk altijd een utopie blijven. Nochtans boeken bepaalde laboratoria opzienbarende resultaten. Twee klinkende namen in de branche van de huidverzorgingsproducten zijn Babor en Dermalogica.

2 klinkende namen in de geschiedenis van de huidverzorging
© Pixabay.com

De pionier van de professionele huidverzorging

Wie zijn of haar huid luxueus wil verwennen en maximaal inzet op schoonheid, kent ongetwijfeld de producten van Babor. Babor bestaat reeds vanaf 1956 en draagt een zwart roos, het symbool van de schoonheid, in zijn vaandel. Sindsdien werkt deze producent van huidverzorgingsproducten grensverleggend in het onderzoek naar behandelingsmethoden voor elk type huid. De aangewende werkstoffen in de producten worden perfect afgestemd op de verzorgingsmethoden. Daarbij wordt steeds rekening gehouden met de individuele schoonheid van de gebruiker. Ofschoon u zelf aan de slag gaat met crèmes en pommades, wordt u in geen tijd het equivalent van een professionele huidexpert.

De productlijnen van Babor

Het zou ons te ver leiden om het hele assortiment van Babor te bespreken, maar de twee volgende productlijnen nemen we graag even onder de loep.
Doctor Babor biedt een precieze oplossing voor elke schoonheidsbehoefte. Cellulitis, couperose, droge huid, rimpels, … het zijn maar enkele van de bedreigingen, die onze natuurlijk schoonheid belagen. Met de producten van Doctor Babor verzorgt u zichzelf optimaal en geeft u een antwoord op uitdroging, veroudering, vermoeidheid en verontreiniging van de huid. De toepassingen zijn legio: crèmes, serums, gels, ampullen, balsems en dergelijke meer.
Babor HSR is de productlijn die zich toespitst op de veroudering van de huid. Met lifting- en anti-agingproducten van het hoogst niveau gaan de producten van Babor HSR de drie voornaamste oorzaken van rimpelvorming tegen. Deze zijn het verminderen van substantie en elasticiteit, het vertragen van de stofwisselingsactiviteit in het weefsel en de matrixverharding van de dermis. Een combinatie van slechts vijf werkzame stoffen werkt perfect tegen diverse soorten rimpels en verbetert de spankracht van de huid. In geen tijd ziet uw huid er opnieuw gladder, elastischer en jonger uit.

2 klinkende namen in de geschiedenis van de huidverzorgin
© Pixabay.com

Een gezonde en mooie huid voor iedereen

Het assortiment van Dermalogica gaat resoluut voor het verbeteren van de huid. Dit resulteert niet alleen in een mooier uiterlijk, maar ook in een gezondere huid. Daarbij heeft elk huidprobleem, elk type huid en elke leeftijd zijn specifieke noden en behoeften. Zo is er een aparte productlijn voor tieners, die voornamelijk de strijd tegen de jeugdpuistjes moeten aangaan. Maar ook mannen hebben andere noden op het vlak van huidverzorging dan vrouwen. Vooral bij het scheren steken vaak irritaties en problemen de kop op. We zoomen in op een aantal productlijnen.

De verzorgingsproducten van Dermalogica

Geen anti-rimpelcrèmes in het assortiment van Dermalogica, maar wel Age Smart, de producten die de oorzaken van huidveroudering aanpakken. Het vertragen van de biochemische processen die aan huidveroudering ten grondslag liggen, staat centraal in deze aanpak. Op die manier wordt de huid gezonder, steviger en gladder.
Voor de verzorging van het gehele lichaam zijn de producten van Body Care ontwikkeld. Met natuurlijke en aromatische ingrediënten verzorgt u uw huid optimaal.
Clear Start gaat de strijd aan tegen jeugdpuistjes en zijn bovendien mild voor de huid. Hebt u als volwassene nog steeds last van overmatig vette huid en onzuiverheden, dan staan de producten van MediBac Clearing ongetwijfeld in uw badkamerkastje. Ultra Calming is de productlijn voor de gevoelige huid, die onder andere irritatie en roodheid verzacht. En zo is er voor elk huidtype en voor elke persoonlijkheid het gepaste potje met bijbehorend dekseltje. Wees jezelf en straal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *