Als het over ondergoed gaat, moeten we een maximum aan comfort en stijl combineren. Daarom zullen we het vandaag hebben over een stuk dat deze combinatie effectief vervult: de boxershorts.

Tot ongeveer het begin van de eeuw werd de boxershort niet op grote schaal gebruikt. Maar al snel werd het een van de favoriete modellen. Dit komt omdat het zeer comfortabel is en ook een zeer mooie en moderne uitstraling geeft.

© Pixabay.com

Wat zijn boxershorts?

Lange tijd was het meest gedragen ondergoed het sliptype met een laag uitgesneden model, eindigend bij het kruis. Maar het is misschien niet erg comfortabel en, afhankelijk van het gezichtspunt, zelfs niet mooi.

De boxershorts lost deze problemen naadloos op. Het reikt tot aan de dij en sluit nauw aan op het lichaam, zonder openingen aan de onderzijde. Bevestigd aan het lichaam, benadrukt het de vorm van de billen en benen en vermindert het tegelijkertijd de druk in de liesstreek.

Omdat hij comfort, stijl en sensualiteit biedt, is hij vandaag de favoriet van de meeste mannen. Hij is verkrijgbaar in alle kleuren en maten en kan zowel in het dagelijkse leven als bij speciale gelegenheden worden gedragen.

Wat zijn de voordelen van boxershorts?

Wat het comfort betreft, is het duidelijkst dat ondergoedmodellen die tot het midden van de dij reiken, het beste zijn. Zij voorkomen druk in de lies en voorkomen dat de stof oprolt, wat ongemak veroorzaakt. Bovendien laten zij een goede beweging toe en hebben zij een grote hechting aan het lichaam.

Wat het esthetische aspect betreft, zijn boxershorts onverslaanbaar. Onder de mensen die zich tot mannen aangetrokken voelen, is men het er bijna unaniem over eens dat zij de beste sensuele aantrekkingskracht hebben.

Wat is het beste materiaal voor een boxershorts?

Boxershorts zijn gemaakt van een paar verschillende materialen. We kunnen drie hoofdsoorten noemen: bamboe, microvezel en katoen.

De eerste soort stof wordt gemaakt van de cellen van bamboe. Deze stof biedt een uitstekende bewegingsvrijheid en is speciaal ontwikkeld om mogelijk ongemak als gevolg van transpiratie te voorkomen.

Een microvezel slip is gemaakt van vele deeltjes van materialen zoals polyamide of katoen. Het voelt zacht aan en wordt niet te heet.

Voor wie problemen heeft met allergieën voor bepaalde materialen of ook een goede soepelheid wenst, is een andere optie een model in katoen te kiezen. Het nadeel is dat de stof de neiging heeft erg heet te worden.

© Pixabay.com

Koopcriteria: Waarop moet je letten bij het kiezen van een boxershorts

Nu je de belangrijkste voordelen van boxershorts kent, is het tijd om na te denken over nog enkele bijzondere details die je kunnen helpen bij jouw aankoop! Wij hebben drie belangrijke criteria geselecteerd:

Kleur

De keuze van de kleur van ondergoed is zeer persoonlijk. De meest populaire opties zijn de meer sobere donkere kleuren, zoals blauw, grijs en zwart. En weet dat er ook boxershorts zijn voor wie van felle kleuren houdt, flitsend en origineel!

Design

We kunnen nog verder gaan en het hebben over ondergoed met vernieuwende ontwerpen, mooie en creatieve prints of die verwijzen naar bekende personages uit films, series of tekenfilms. Op deze manier is jouw eigen stijl nog meer gegarandeerd!

Er zijn ook naadloze modellen, die het ondergoed een modernere look geven.

Maat

Het ideale is dat het ondergoed strak zit, maar zonder op het lichaam te drukken. Hij moet ook niet te breed zijn. Wat de omvang van jouw benen betreft, kunt je kiezen voor kortere modellen, of zelfs voor langere modellen die tot het midden van de dij reiken.

Het belangrijkste is dat het model comfortabel is en je in staat stelt gemakkelijk te bewegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *