Zoek je een origineel kraamcadeau on iemand in je directe omgeving mee verrassen, nu een nieuw levenswondertje het levenslicht heeft gezien? Wil je graag origineel uit de hoek komen of een cadeau geven waar je goed over hebt nagedacht en dat écht gewaardeerd wordt? Dan ben je niet de enige als je het moeilijk vindt om iets leuks te bedenken, dat tegelijk praktisch is en ook nog eens origineel. De frisse ideeën en tips voor een leuk kraamcadeau helpen je een eind op weg!

© Pixabay.com

Hydrofiele doeken zijn een ideaal kraamgeschenk

Een prima en tegelijk behoorlijk origineel om aan een jonge moeder en haar baby te geven, zijn hydrofiele doeken. Hydrofiele doeken zijn multifunctionele doeken, die gebruikt kunnen worden om de kleine mee af te drogen of een baby in te bakeren. Ze zijn heerlijk zacht en in allerlei kleuren en maten verkrijgbaar. Daarbij is het mogelijk om hydrofiele doeken te bestellen met leuke en verrassende prints, stoere teksten of met een eigen foto, zodat je een gepersonaliseerde hydrofiele doek kunt creëren die nog origineler is. Er is dus variatie genoeg mogelijk! Eventueel kun je een pakketje hydrofiele doeken combineren met een vrolijk rompertje of een setje sokken, die qua kleur en stijl bij de doeken passen!

Met een kinderbadjas scoor je altijd

Een badjas kind voor de kleine baby wordt altijd gewaardeerd als kraamcadeau. Kinderbadjassen zijn heerlijk voor moeder en baby als het kleintje uit bad komt. Kies voor een badjas kind met een lekker zachte en comfortabele stof, zodat de babyhuid optimaal verwend wordt! Katoen is een ideale stof in dit verband. De variatie is ook hier groot. Zo kun je gaan voor lekker lichtkleurige badjassen, maar ook voor een badjas kind met opdruk of een badjas die voorzien is van een capuchon.

© Pixabay.com

Een zachte en gepersonaliseerde knuffel

Een traditioneel kraamcadeau is natuurlijk het geven van een knuffel. Met een knuffel als kraamgeschenk scoor je altijd hoge ogen. Maar wees wel origineel en kies voor een bijzondere, gepersonaliseerde knuffel. Tegenwoordig kun je knuffels laten ontwerpen en bestellen, waarbij de knuffelbeer of het knuffelkonijn bijvoorbeeld een T-shirtje aan heeft met daarop de naam van het baby’tje of met een leuke spreuk erop. Dit soort kraamcadeaus valt eigenlijk altijd wel in goede aarde!

Babyspeelgoed voor hem of haar

Een vrolijke rammelaar, een babypuzzel of speelgoed dat geluid maakt en de baby uitdaagt om meer te ontdekken is ook een presentje dat je kunt overwegen als iemand in je omgeving in verwachting is en binnenkort gaat bevallen. Qua speelgoed voor baby’s is de keuze echt enorm groot, dus de kans dat je iets koopt wat al door iemand anders is gegeven, is niet zo heel erg groot. Er valt in elk geval genoeg te kiezen, dus neem eens een kijkje in het assortiment van een speelgoedwinkel voor baby’s en kinderen. Verder kun je altijd terecht op de website van gespecialiseerde aanbieders van kraamcadeaus, om zo een verrassend origineel en leuk kraamcadeau te scoren. Alvast veel plezier toegewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *