Maak eens een wandeling door een woonwijk langs de achtertuinen en het valt je op dat steeds meer huishoudens kiezen voor de aluminium pergola’s van Concept Alu. We laten in deze blog zien waarom je deze weg ook moet inslaan.

© Concept Alu

De voordelen

We trappen af met de voornaamste reden om deze veranda aan te schaffen: de ontspanning die je er vindt. Denk hierbij aan het zitten op de bank met een boek, goede gesprekken voeren met een borrelplank of naar de sterren kijken tijdens de late uren. Maar wellicht heb je andere plannen om je aanbouwplannen in te vullen. Alles in mogelijk. We hopen je alleen op weg te helpen door de stappen te beschrijven op weg naar het eindresultaat.

Onderwerp

Nog een positieve bijkomstigheid: er bestaan maar weinig vaste concepten. Hierdoor benader je een makerij om een afspraak te maken, vertel je je wensen in een gesprek, creëren de medewerkers de eerste schetsen voor jouw toekomstige project, schaaf je de eerste creatie bij door enkele wijzigen aan te geven en voeg je specialiteiten toe zoals een smarthome, met andere woorden: betrek je verbeeldingskracht erbij en de kenners werken het uit om het in de realiteit terug te zien.

Productie

Een vervolgstap die tevens uniek is, doordat het bouwwerk aan de hand van de beste materialen tot stand komt. Dit is voor jou een enorme winst. Je wilt namelijk een setting opzetten waarin je nog jaren kunt plaatsnemen. Een standaardpakket valt na enige tijd uit elkaar. Daarbij zijn de effectiefste benodigdheden bestand tegen slijtage door bijvoorbeeld regenval, sneeuw en bladeren. Daartegenover staat een duurder prijskaartje, toch is deze investering op de langere termijn rendabeler, omdat je minder hoeft te betalen voor onderhoud of vervanging. Bovendien zijn de materialen van topkwaliteit, dus is je nieuwe aanwinst op het eerste gezicht een plaatje.

© Concept Alu

Installatie

En dan nu het onderdeel waar je het meest naar uitkijkt en wellicht met enige zorgen, vanwege robuustheid van het bouwwerk. Gelukkig kunnen we dit tegenspreken met bewijzen. Het team doet immers eerst een voormontage dat houdt in dat de grootste aspecten als een geheel naar je perceel toe worden verplaatst. Daardoor zijn de vakmensen sneller klaar met hun taak, waardoor je meteen nadenkt over de inrichting en bovenal geniet.

Begin vandaag

We inspireren je graag door op te sommen welke taken er liggen om te beginnen met je eigen aluminium pergola; namelijk de plek waarover je nu filosofeert uitmeten, je favoriete punten uitschrijven op papier en ideeën verzamelen door in je buurt rond te lopen. Hiermee prijkt in korte tijd een schitterende aankoop op je grondgebied dat er klaar voor is om een centrale rol te vervullen in de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *