Het is zover: tijd voor een nieuwe zetel in de woonkamer. Je wil natuurlijk gaan voor een kwalitatieve en comfortabele zetel. Een model waarmee je jouw gasten omverblaast en waar je zelf languit in kan ontspannen na een lange werkdag. Bovendien moet hij ook perfect passen binnen je interieur. En dat alles uiteraard aan een betaalbare prijs. Gelukkig heb je heel wat vormen, maten en modellen waaruit je kan kiezen. We zetten er graag even een aantal op een rijtje.

© Pixabay.com

Een fauteuil

Klein, maar oh zo fijn. Met een fauteuil heb je jouw eigen zeteltje waarin je kan wegzakken en heerlijk kan ontspannen. Je kan het bijna overal kwijt, tegen elke muur of in een hoek. Het geeft de ruimte bovendien een elegante touch. Met de juiste kleur en gewenste bekleding maak je jouw interieur helemaal af.

Een rechte sofa

Praktisch en charmant. Zo kan je een luxesofa omschrijven. We bedoelen hier de rechte modellen, zonder hoeken of voetleuningen. Je vindt ze in ontelbaar veel maten, kleuren en stijlen. Wat ze als grote voordeel met zich meedragen, is dat je ze (bijna) overal kan neerzetten. Bovendien kies je zelf het formaat. Heb je een lange muur in de ruimte? Dan kan je zeker gaan voor een sofa met 5 of zelfs 6 zitplaatsen. Is de lengte van de muur wat korter? Opteer dan voor een model met slechts 2 of 3 zitvlakken.

Hoekzetel

Met een hoekzetel kom je al dicht in de buurt van een luxueuze loungeset. En ook in deze categorie heb je verschillende soorten die het zitcomfort bepalen. Analyseer eerst de indeling van jouw woonkamer vooraleer je een hoekzetel aankoopt. Vaak kan je de opstelling van jouw hoekbank zelf bepalen, zodat hij perfect past binnen de ruimte.

© Pixabay.com

Ga voor kwaliteit, luxe én stijl

Wat voor type zetel je ook kiest, het komt er uiteindelijk altijd op neer om de juiste afwegingen te maken tussen stijl en comfort. Denk daarom goed na over de bekleding, de opstelling en de stijl van jouw nieuwe zetel. Zoek er eentje die volledig past in jouw interieur, en voldoet aan jouw wensen en behoeften. We snappen het heel goed als je door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn dan ook zoveel verschillende modellen… Kom daarom eens langs bij Urban Sofa. Wij helpen je met veel plezier verder, zodat jij met de ideale zetel naar huis gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *