Toe aan nieuwe ramen? Wel, dan is er wel wat keuze. Zo zijn er houten ramen, aluminium ramen en PVC ramen. Er bestaat discussie over welke ramen het beste zijn,  PVC ramen of aluminium ramen, maar wij zijn alvast overtuigd van de meerwaarde van PVC ramen. Waarom? Dat vertellen we je graag, want dit type raam heeft heel wat voordelen.

© Pexels.com

PVC ramen isoleren ontzettend goed

Met een energierekening die torenhoog is, is het vast fijn lezen dat PVC ramen uitstekend isoleren. Trouwens ook akoestisch isoleren PVC ramen uitstekend. Zo houd je je kosten dus netjes binnen de perken.

Super makkelijk in onderhoud

Het reinigen van PVC ramen? Een fluitje van een cent. Deze ramen hoef je helemaal niet te schilderen, ze zijn 100% recycleerbaar en de profielen zijn stof- en vuilwerend. Even afwassen met een sponsje en wat water volstaat. Reken maar dat je bij houten ramen heel wat meer onderhoud hebt.

Een waaier aan mogelijkheden

Je ramen afstemmen op het exterieur of interieur van je woning? Dat kan perfect, want het kleurenpalet om uit te kiezen is enorm. Gelijk welke RAL-kleur is verkrijgbaar.

© Pexels.com

Een onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding

Ben je op zoek naar de ramen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding? Dan kom je vanzelf bij PVC ramen uit. Zeker als je kiest voor de uiterst betaalbare ramen van Raamwinkel.be. De PVC ramen zijn van topkwaliteit en duurzaam, niet onbelangrijk in deze tijd. Door de uitstekende isolatienormen van onze profielen slaag je er ook in je energiekosten te drukken. Zo verdien je je investering in je ramen razendsnel terug. Zeker als je weet dat je bij hen PVC ramen aan fabrieksprijzen koopt, dan besef je dat je niet beter af kunt zijn. Wij genieten van een uitstekende reputatie en zorgen niet enkel voor een snelle en vlekkeloze oplevering, we garanderen ook een perfecte nazorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *