Soms kan een interieur wel een goed statement gebruiken. Daar zijn natuurlijk veel verschillende manieren voor om te doen, maar tegenwoordig zien we veel interieurs dit doen door het toevoegen van een industriële kast. Zeker in een modern interieur kan dat een stoere look geven. Ben je benieuwd wat voor soort industriële kasten je hiervoor kunt gebruiken? In dit artikel vertellen we het je.

  1. Maak in een industrieel kinderhoekje

Heb je kinderen? Dan kun je denken aan een industrieel kinderhoekje. De kinderhoeken zijn vaak de hoekjes die het meeste afwijken van het interieur, terwijl dit helemaal niet nodig is. Kies voor ijzeren ladekasten, industriële kinderstoelen- en bureaus van hout en metaal en deze hoek wordt in één klap stoer!

© Pexels.com
  1. Industriële vitrinekasten combineren

Je kunt natuurlijk voor één vitrinekast gaan, maar mocht je de ruimte (nodig) hebben, dan kun je ook meerdere vitrinekasten met elkaar combineren. Een strakke look creëer je door twee dezelfde vitrinekasten met elkaar te combineren. Wil je een wat speelse look? Dan kan je ook kiezen voor twee verschillende vitrinekasten op verschillende hoogtes.

  1. Een industriële kast als scheidingswand gebruiken

Woon je niet heel groot, bijvoorbeeld in een studio? Of is jouw eetkamer gelinkt aan de woonkamer in een open ruimte? Dan kun je ook een industriele kast kopen en deze gebruiken als scheidingswand tussen de twee. Denk aan een open kast, waar je wel doorheen kunt kijken. Vul de kast met mooie spullen, zoals boeken en planten of kunst en bewonder de kaste van twee kanten!

  1. Industriele wandkast aan de muur

Stel, je hebt een lang stuk muur over wat leeg is, dan kun je aan deze muur een wandkast zetten. Een stoere open metalen wandkast kun je ruimte een stuk meer charme geven. Je vult deze kast met mooie spullen van jezelf en bijvoorbeeld wat groen. Perfect om wat extra opbergruimte te hebben en je huis te decoreren!

© Pexels.com
  1. Een witte industriële kast

Je ziet maar al te veel zwarte en grijze industriële kasten, maar ook een witte variant kan perfect zijn om een lichtere- toch industriële sfeer te creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *